Het bedrijf ROMYNOX

De visie van ROMYNOX

ROMYNOX biedt een breed assortiment leidingcomponenten aan voor High Purity toepassingen in o.a. de farmaceutische-, cosmetica-, semi-conductor industrie en delen van de voedingsindustrie. 

Waarom kiezen voor ROMYNOX?

Omdat u zekerheid wilt hebben over de levertijd en de kwaliteit van het product! U heeft te maken met een zeer ervaren team dat direct contact heeft met u en de fabrikanten wereldwijd. De High Purity markt kent geen standaard projecten of orders. Daarom denken wij mee in oplossingen en komen wij graag bij u langs als een processituatie om maatwerk vraagt.

ROMYNOX biedt toegevoegde waarde aan het succes van haar klanten. 

ROMYNOX staat voor 4 x F:

  • Fast: Uw bestelling wordt snel en volgens afspraak geleverd.
  • Focused: Uw vraag wordt deskundig en vlot beantwoord door onze specialisten.
  • Flexible: Uw vraag krijgt een dienstverlening op maat.
  • Friendly: U bent belangrijk voor ons! Daarom krijgt u altijd persoonlijke aandacht en service.

 

ROMYNOX wereldwijd

Er is veel veranderd sinds onze start ruim 10 jaar geleden in Wateringen. Stap voor stap groeiden we verder en breidden we onze business uit, wat resulteerde in de wereldwijd opererende organisatie die we vandaag de dag zijn. Onze allereerste buitenlandse klant kwam uit België, en kort hierna kregen we orders uit Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De internationale business bleef groeien en in 2013 hadden we onze eerste bezorging buiten Europa. Inmiddels hebben we meerdere internationale farmaceutische giganten als klant, een ontwikkeling waar we trots op zijn.

Onze snelle, goed geïnformeerde, vriendelijke en flexibele manier van werken heeft wereldwijd voor vele tevreden klanten gezorgd. En hoe groot we ook mogen worden in de toekomst, we zullen altijd volgens deze wijze blijven opereren en elke klant proberen te benaderen alsof het de eerste is.

romynox map

 

Europa Armenië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oekraine, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland
Afrika Algerije, Egypte, Mauritius, Zuid Afrika
Oceanië Australië
Noord‑Amerika Bermuda, Canada, Dominicaanse Republiek, Verenigde Staten
Zuid-Amerika Brazilië, Uruguay
Azië Filipijnen, Hong Kong, India, Indonesië, Israel, Jordanië, Koeweit, Maleisië, Qatar, Saudi Arabië, Singapore, Taiwan, Vietnam, VAE, Zuid Korea

 

 

Kennis 

ROMYNOX is aangesloten bij onderstaande organisaties. Dit zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

ASME BioProcessing Equipment (ASME BPE)

De ASME BioProcessing Equipment (ASME BPE) levert aan ontwerpers en procesengineers betrouwbare en meetbare informatie voor het specificeren van sanitaire leidingen, appendages en fittingen voor ‘High Purity' apllicaties zoals Water-for-Injection (WFI), clean steam, ultrafiltration, etc.  Met als resultaat een proces en ontwerpinstallatie waarmee onderhoud en validatie eenvoudiger is te managen en project- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden.
https://www.asme.org/

European Hygienic Engineering & Design Group

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), opgericht in 1989, promoot het hygiënisch ontwerpen in de Europese voedingsindustrie. De EHEDG levert op de praktijk afgestemde richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen en veilige productie van voedingsproducten. Zij publiceert richtlijnen, organiseert bijeenkomsten en trainingen en adviseert wetgever en toezichthouder.
Klik hier om de pdf brochure van de EHEDG te downloaden.
http://www.ehedg.org/ 

Vereniging Contamination Control Nederland, VCCN

De Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN), opgericht in 1988 is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met contamination control en de bijbehorende facilitaire voorzieningen. Via actuele kennisoverdracht en gezamenlijke uitwisseling van ervaring streeft de VCCN voortdurend naar een optimalisering van de vakbekwaamheid in contamination control.
http://www.vccn.nl

The International Society for Pharmaceutical Engineering

International Society for Pharmaceutical Engineering (ISPE) is ‘s werelds grootste non-profit vereniging gericht op de opleiding en ontwikkeling van farmaceutische productiemedewerkers en -engineers. Zij heeft zich ontwikkeld tot een organisatie met 25.000 leden uit 90 verschillende landen.
De ISPE is een onafhankelijke organisatie die geleid wordt door topdeskundigen uit de farmaceutische industrie. De organisatie creëert een neutrale omgeving voor deskundigen, technologen, consultants en studenten om ideeën en praktische ervaringen uit te wisselen.
In diverse lokale commissies werken leden van de ISPE samen om de industrie te verbeteren en elkaar te helpen de beste keuzes te maken.
http://www.ispe.org