Gespecialiseerd in farmaceutische oplossingen

Wij ondersteunen de (bio)farmaceutische industrie met procescomponenten, systemen, maatwerkontwerpen en kennis. Elke dag proberen we de meest innovatieve, betrouwbare, transparante, kundige en duurzame partner te zijn.
Onze technische kennis maakt ons tot een unieke leverancier en onze innovatieve mindset zorgt ervoor dat we onze klanten over de hele wereld altijd een stap voor zijn. Het Romynox team is volledig toegewijd aan deze strategie en weet dat zij aan de basis staan van uw succes.

Wij zijn ROMYNOX

Romynox en de farmaceutische industrie
Romynox is een private Nederlandse onderneming, een technische toeleverancier van high purity leidingcomponenten, slangen, afsluiters en instrumentatie voor de farmaceutische industrie. Onze producten worden onder andere gebruikt voor WFI systemen, SIP/CIP toepassingen en clean rooms. In de afgelopen 9 jaar heeft Romynox laten zien een betrouwbare en deskundige partner te zijn die, ook in de toekomst, maximale service en technische ondersteuning biedt. De wereld verandert snel en Romynox loopt altijd graag een stap voor op anderen om contractors en ingenieurs te helpen succesvol te zijn in hun werk. Wij werken samen met leveranciers die deze aanpak begrijpen. Het Romynox team werkt, handelt en denkt graag met u mee zodat deze strategie daadwerkelijk wordt omgezet in daden.

Toegevoegde waarde
Onze technische kennis maakt ons een unieke leverancier. Wij kunnen u helpen met 3D CAD-ontwerp om onderdelen aan te passen en geven advies wanneer u wordt geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van engineering. Ook als u op zoek bent naar diensten zoals slangassemblage en het testen van veerveiligheidstoestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een overzicht van ons productassortiment kunt u onze brochure (pdf, 2,4 MB) downloaden.