Jong, innovatief, flexibel

ROMYNOX is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk heel belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen het bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels, teamdagen; werkplezier staat centraal.

Ook ons nieuw pand, waar we eind 2022 heen gaan, zal hierbij gaan helpen. Met o.a. zeer moderne werkplekken, een uitgebreide leisure ruimte en een kleine sportschool gaan we hier een fijne toekomst tegemoet!

Je weet bij ons goed wie jouw collega's zijn en je zal jezelf al snel onderdeel van het team voelen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan onze toekomst, we zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen. Iedereen gebruikt hierbij zijn eigen krachten en heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

werken bij romynox 1

Je weet goed wie jouw collega's zijn en je voelt jezelf al snel onderdeel van het team, wat ervoor zorgt dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan de toekomst van ROMYNOX. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af. Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Initiatief nemen wordt hierbij erg gewaardeerd. Je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren. 

Meer weten over hoe het is om te werken bij Romynox, lees dan de blogs van misschien wel jouw toekomstige collega's.

Technisch administratief medewerker certificaten

Er is een mooie functie binnen ROMYNOX beschikbaar, die je zelf nog kunt vormgeven!
ROMYNOX is importeur en distributeur van leidingonderdelen voor de (bio)farmaceutische industrie. Ons bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid. Op dit moment zijn we met een team van 24 man, waarvan de gemiddelde leeftijd ongeveer rond de 30 jaar ligt. Door de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een technisch administratief medewerker (32 uur per week).

Je weet bij ons goed wie jouw collega's zijn en je zal jezelf al snel onderdeel van het team voelen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan de toekomst van Romynox. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af. Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Initiatief nemen wordt erg gewaardeerd; je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren.

ROMYNOX is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk heel belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen ons bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels, teamdagen; werkplezier staat centraal. Ook ons nieuwe pand, waar we eind 2022 heen gaan, gaat hierbijhelpen. Met onder andere de ultramoderne werkplekken, een uitgebreid leisure ruimte en een kleine sportschool gaan we hier een fijne toekomst hebben.

Wat doet een technisch administratief medewerker certificaten?

Op het moment dat een klant een order plaatst, gaat de bon naar het magazijn. Daar verzamelen jouw collega’s in het magazijn de producten op de order en noteren de details op de picklijst. Zij maken vervolgens een pakbon en de order gaat samen met de pakbon naar de klant.

Omdat de producten van ROMYNOX bestemd zijn voor de (bio)farmaceutische branche, moet worden aangetoond waarvan deze gemaakt zijn. Ze moeten voldoen aan een bepaalde normering. Middels een heatnummer op de RVS-producten en een lotnummer op de kunststofproducten is te herleiden hoe en waarvan ze zijn gemaakt.

En daar kom jij in beeld! Met de informatie op de picklijst maak jij een certificaat voor de klant, waaruit blijkt dat de producten voldoen aan de gestelde normeringen. De benodigde documenten ontvang je van onze leverancier, download je op de site van een leverancier of maak je echt zelf. Je gebruikt hiervoor onze standaard documenten en templates.

Als je de code van het product niet kan terugvinden, moet je op zoek naar de juiste code. Hiervoor zoek je contact met jouw twee collega’s in het magazijn of je gaat terug naar de leverancier. Dit kan af en toe best een uitzoekklus zijn.

In het ideale geval ontvangt de klant het certificaat binnen 24 uur na ontvangst van de order.

Jouw werkweek ziet er als volgt uit: 

 • Ongeveer acht uur per week ben je bezig met het verzamelen en sturen van certificaten;
 • Ongeveer vier uur per week ben je bezig met het maken van voorbladen en het verzamelen van certificaatbundels;
 • Ongeveer vier uur per week ben je bezig met het archiveren van binnenkomende leverancierscertificaten;
 • Ongeveer twee uur per week ben je bezig met het beantwoorden van vragen van klanten.

 

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding mbo/mbo+ niveau
 • Technisch inzicht/technische affiniteit is een pré; 
 • Je kan goed overweg met Excel;
 • Je bent heel nauwkeurig en werkt oplossingsgericht;
 • Ervaring met certificaten, Quality Assurance of processen is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

 

Wat wij bieden

 • We bieden je een jaarcontract aan voor 32 uur per week. Na een jaar wordt deze omgezet in een vast contract. Mocht je de wens hebben om meer uren te werken, dan zijn hier zeker mogelijkheden voor in bijvoorbeeld het magazijn of op de administratie.
 • De werkdagen zijn in overleg en thuiswerken is (deels) mogelijk, wij verzorgen indien noodzakelijk een ingerichte thuiswerkplek passend bij de functie. 
 • Het salaris behorende bij deze functie is € 2300 - € 2700 bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van opleiding en werkervaring).
 • Een pensioenregeling die betaald wordt door de werkgever en je zelf nog in kan bijsparen.
 • Je ontvangt een jaarlijkse winstuitkering gebaseerd op de bedrijfsresultaten.
 • Je krijgt 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband of naar rato bij een parttime dienstverband.
 • Gratis parkeren is mogelijk in de omgeving van ons pand. Ook is de locatie goed bereikbaar met het OV.
 • Op onze nieuwe locatie (eind 2022) zijn mogelijkheden om gratis te sporten.
 • Duurzaamheid en vitaliteit vinden we sowieso heel erg belangrijk! We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Publicatiedatum: 4 november 2021
Einddatum: Reageren op deze vacature is mogelijk tot 25 november 2021

Meer weten of direct solliciteren?
Vragen over deze vacature? Dan kan je contact opnemen met 
Arnold van Herk. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mail met een korte motivatie en je cv naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Bellen mag natuurlijk ook: 0626 316288.

Please fill in the form below to provide us with all the information needed.

Company info

Prefered shipping terms

(Only for EU, Benelux will be DDP, outside Europe EXW)

Invalid Input

Financial information

Invoice information

Address copied from company information. Change if needed.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij zoeken mensen die ons zelf vinden.