INFO@ROMYNOX.NL

 

 

romynox-header2

contact-romynox

In verband met de groei van Romynox zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Verkoop Ondersteuning Binnendienst

Hé, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn namelijk ook op zoek naar jou! Jij zoekt een leuke, dynamische, commerciële baan met technische inhoud. Die heb je nu gevonden. Romynox is een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde, en verandering de enige constante is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en oplossingen in de innovatieve wereld van de farmaceutische industrie. Elke dag staat in het teken van nog beter aan de wensen van onze klanten willen voldoen en hoe we nog duurzamer, efficiënter en deskundiger kunnen worden.

Jij kan ook een rol spelen in het verder ontwikkelen van Romynox voor deze internationale markt. Je begint met het ondersteunen van ons verkoopteam om zo het wereldje en Romynox te leren kennen. Afhankelijk van je ontwikkeling en interesses kunnen we op den duur samen bekijken waar jij het beste tot je recht komt, en gaan we hier mee aan de slag. We vinden het belangrijk om een werkplek te creëren waar je met plezier en elke dag naar toe komt.

Onze verwachtingen
Je hebt (basis) kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde. De Engelse taal is je niet vreemd en je vindt het leuk om in een team te werken. Daarnaast krijg je energie van advies geven en hulp bieden en heb je een commerciële drive. Bovenal ben je leergierig, ruimdenkend en flexibel. 

  • Minimaal een afgeronde MBO studie, een technische studie is een pré.
  • Door ervaring en opgedane kennis werk en denk je op HBO niveau.
  • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld.
Product & Sales Engineer Jordan:
“Een leuke baan binnen een groeiend, dynamisch, gezellig en soms ook hectisch bedrijf waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Niet alleen in woorden maar ook in daden”
 

Wat wij te bieden hebben
Een leuke functie op het snijvlak van techniek en sales met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en op den duur ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Dit is alles binnen een groeiend bedrijf wat producten en diensten levert aan ondernemingen en organisaties over de hele wereld.

  • Een contract met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Een no-nonsense werkomgeving met een goede sfeer waar passie voor techniek gedeeld wordt.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen

 

Meer weten of direct solliciteren?
Neem dan contact op met Ronald van der Boon. Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en er zal snel contact met je worden opgenomen. Indien je wilt sollicteren, stuur dan alsjeblieft gelijk je motivatie en CV mee.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij zoeken mensen die ons zelf vinden. 

Our Products